Anlık Bildirim

Marvel's Avengers'ın PlayStation'a özel oynanabilir karakteri Spider-Man'den ilk video geldi

Square Enix'in oyunu Marvel's Avengers'ın daha önce de duyurduğu PlayStation'a özel oynanabilir karakteri Spider-Man'den ilk video geldi.                         

Marvels Avengers'ın yeni karakteri Spider-Man'den ilk video geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı geliştiriciliğini ise Crystal Dynamics'in yaptığı Eidos Montreal'in yaptığı Marvel's Avengers'ta bildiğiniz gibi birden çok Avengers karakterini kontrol edebiliyorsunuz. Geçtiğimiz saatlerde de merakla beklenen bir karakterin ilk videosu geldi.

Daha öncesinde duyurulduğu gibi Marvel'ın sevilen karakteri Spider-Man, Marvel's Avengers oyununa eklenecek ve yalnızca PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahipleri tarafından oynanabilecek. Geçtiğimiz saatlerde de Marvel's Avengers'a eklenecek Spider-Man'in ilk tasarımı ve ardından da ilk videosu geldi. 

30 Kasım'da gelecek olan bir güncelleme ile oyuna eklenecek Spider-Man karakteri ile birlikte diğer Avengers üyelerinin de katılabileceği birkaç görev de oyuna eklenecek. Bahsi geçen Spider-Man videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Marvel's Avengers şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için erişilebilir durumda. 

Marvel's Avengers Spider-Man Videosu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim