Anlık Bildirim

Mastercard bir kripto para borsası ile daha iş birliği yaptı

Latin Amerikalı kripto borsası Bitso, Mastercard ile iş birliği yaparak Meksika’da kullanıcılarına fiziksel banka kartı hizmeti sunmaya başladığını duyurdu.     
Mastercard ve kripto para borsası Bitso iş birliği yaptı Tam Boyutta Gör
Latin Amerika kripto borsası olan Bitso, kripto para destekli banka kartı için Mastercard ile iş birliği yaptığını duyurdu. Borsa, yeni banka kartı içimn geçtiğimiz Kasım ayında kısıtlı kullanıcıyla test çalışmaları gerçekleştirmişti. Şimdi de 100.000’den fazla kullanıcıyla test yapacak. Meksika'daki kullanıcılar Mastercard destekli bu kart ile alışveriş yapabilecek.

Mastercard bu iş birliğiyle birlikte Binance, Belo ve Buenbit’in dahil olduğu Latin Amerika’daki çeşitli kripto şirketlerinin ardından Bitso'yu da portföyüne katmış oldu. Mastercard’ın kripto alanında geri adım attığı bildirilse de, şirket daha önce yaptığı açıklamada ilgili ödeme çözümlerini ve programlarını pazara sunmak için ortaklarla birlikte çalışmayı planladığını söylemişti.

Mastercard konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“İlgili ödeme çözümlerini ve programlarını pazara sunmak için ortaklarla birlikte çalışmayı planlıyor. Visa ayrıca kripto ile planlarının yaşanan hareketliliğe rağmen devam ediyor.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim