Anlık Bildirim

Matrix 4'ün Morpheus'u belli oldu iddiası

Yahya Abdul-Mateen II'nin genç Morpheus'u canlandıracağı belirtiliyor. Aquaman filminden tanıdığımız Yahya Abdul-Mateen, son olarak Watchmen'de de Dr. Manhattan rolünde karşımıza çıkmıştı.

Matrix 4'ün Morpheus'u belli oldu iddiası Tam Boyutta Gör

Sinemaseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni Matrix filmi yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor. Yabancı medyada yer alan haberlere göre filmde Morpheus'u canlandıracak aktör de belli olmuş durumda. Son yılların yükselen aktörü Yahya Abdul-Mateen II'yi, Matrix 4'te ünlü karakter Morpheus rolünde izleyeceğimiz iddia ediliyor.

Yahya Abdul-Mateen II'nin genç Morpheus'u canlandıracağı belirtiliyor. Bu kısmın biraz kafa karıştırıcı olduğu söylenebilir. Warner Bros, Matrix 4'ün bir devam filmi olacağını doğrulamıştı. Genç Morpheus'un bu denkleme nasıl yerleştirileceğini bilemiyoruz. 

Warner Bros şu anda iki farklı Matrix filmi üzerinde çalışıyor. Devam filmi haricinde ayrıca senaryosu Zak Penn tarafından hazırlanan bir prequel filmi de var. Bu filmin orijinal üçlemeden önceki bir zamanda geçeceği belirtilmişti. Yahya Abdul-Mateen II'nin Morpheus'unu bu filmde başrollerden birisi olarak görebiliriz. Devam filminde ise yalnızca flashback olarak görünebilir.

Matrix 4'ün Morpheus'u belli oldu iddiası Tam Boyutta Gör

Matrix 4'ün şu ana kadar onaylanan oyuncu kadrosu şu şekilde: Keanu Reeves (Neo), Carrie Anne-Moss (Trinity), Jade Pinkett Smith (Niobe), Yahya Abdul-Mateen (Morpheus?), Neil Patrick Harris ve Jonathan Groff

Yönetmen koltuğunda Lana Wachowski oturuyor. Lilly Wachowski ise projede yer almayacağını açıklamıştı. Warner Bros, oyuncu kadrosunu tamamladıktan sonra önümüzdeki yıl filmin çekimlerine start vererecek.

Şu an için resmi ismi açıklanmayan Matrix 4, 21 Mayıs 2021'de gösterime girecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11455 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
matrix 4, matrix ve
4 etiket daha sinema film warner bros Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim