Anlık Bildirim

Meizu 20'den ilk resmi görüntü geldi: Altın renkli amiral gemisi

Meizu 20 serisinin tanıtımına sayılı günler kala amiral gemisi akıllı telefonlarla ilgili detaylar da netleşiyor. Üst düzey bir şirket yöneticisi temel modelin ilk resmi görüntüsünü paylaştı.
Meizu 20'den ilk resmi görüntü geldi: Altın renkli amiral gemisi Tam Boyutta Gör
Meizu CFO'su Çinli Weibo platformunda yakında tanıtılması planlanan Meizu 20'nin ilk resmi görüntüsünü yayınladı. Paylaşılan görsel akıllı telefonu altın renk seçeneği ile gözler önüne seriyor. Ancak sadece arka panelini görebiliyoruz.

Basın görseli temel Meizu 20'nin Pro modeli gibi (aşağıdaki resim) dört yerine üç arka kamera ile geleceğini ortaya koyuyor. Bunun dışında genel tasarım anlamında ise büyük kardeşine benzediğini söyleyebiliriz. Samsung Galaxy S23 ile Xiaomi 13'ün karışımı gibi duruyor.

Meizu 20 hakkında bilinenler

Meizu 20 ile ilgili bazı detaylar daha önce internete sızmıştı. Cihazın 120 Hz yenileme hızı, QHD+ çözünürlük ve 1.800 nit maksimum parlaklığına sahip Samsung E6 AMOLED ekran taşıması bekleniyor. Gücünü ise Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak.

Meizu 20'den ilk resmi görüntü geldi: Altın renkli amiral gemisi Tam Boyutta Gör
Akıllı telefondaki yonga setine LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama birimi eşlik edecek. Tüm bunlara ek olarak 80W kablolu ve 50W kablosuz şarjı destekleyen 5.000 mAh pil de konuşuluyor. Meizu 20 serisi bir aksilik olmazsa 14 Mart'ta düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim