Anlık Bildirim

Meizu yeni alt markasını tanıtmaya hazırlanıyor: Lipro

Çinli teknoloji devi Meizu çok yakında yeni alt markasını tanıtacak. Şirketin "Lipro" isimli marka altında yaşam kalitesini artırmak için tasarlanmış akıllı ev aletleri piyasaya sürmesi bekleniyor.

Meizu yeni alt markasını tanıtmaya hazırlanıyor: Lipro

Meizu, yeni alt markasını resmi olarak tanıtmaya hazırlanıyor. Markaya Life ve Pro kelimelerinden oluşan "Lipro" adı verildi. Çinli şirket Lipro markası altında yaşam kalitesini artırmak için tasarlanmış akıllı ev aletleri piyasaya sürecek.

Basın mensuplarına gönderilen davetiyeler, lansman etkinliğinin 5 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirileceğini gösteriyor. Bu hamle ile Meizu akıllı ev sektörüne girmiş olacak. Firma yeni markası altında IoT (Nesnelerin İnterneti) odaklı cihazlar çıkaracak.

Meizu yeni alt markasını tanıtmaya hazırlanıyor: Lipro

Lipro markası altında ürünler tescil edilmişti

Ne yazık ki şu an için ürünlerle ilgili detaylar belli değil. Ancak Meizu'nun daha önce Lipro markalı elektrikli kapı açıcıları/kapatıcıları, parmak izi tarayıcılı kapı kilitleri ve ev otomasyonuyla ilgili diğer ürünleri tescil ettirdiğini duymuştuk.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2020/12/25/meizu-invitation-letter-entry-smart-home-lipro/ https://finance.sina.com.cn/tech/2020-12-25/doc-iiznctke8396989.shtml Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim