Anlık Bildirim

Arkane’in merakla beklenen yapımı Redfall için çıkış tarihi paylaşıldı

Dishonored ve Deathloop gibi yapımlar ile bilinen Arkane’in yeni yapımı Redfall çok yakında çıkış yapacak. Vampir avcısı olacağımız oyunun çıkış tarihi nihayet kesinleşti.
Merakla beklenen Redfall'un çıkış tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör
Dishonored, Prey ve Deathloop yapımları ile muhteşem projelere imza atan Arkane Studios, çok yakında yeni oyununu Xbox ve PC oyuncuları ile buluşturacak. Aslında 2022 yazında çıkması planlanan oyunun yeni çıkış tarihi resmen açıklandı.

Redfall 2 Mayıs’ta Xbox Series ve PC için çıkış yapacak

Arkane Studios’un yeni oyunu olan Redfall, 2 Mayıs’ta Xbox Series ve PC platformları için çıkış yapacak. Oyun, diğer Xbox Studios oyunları gibi ilk günden Game Pass’e eklenecek. Açık dünya teması ve çevrimiçi seçenekleri ile ilginç bir Arkane projesi olacak olan Redfall, Dishonored ve Prey oyunlarından alıştığımız aksiyon ve gizlilik seçeneklerine de yer verecek. Xbox, oyunun çıkış tarihi ile beraber oynanış detayları içeren yeni bir video da yayınladı.

Co-op seçeneği ile Left 4 Dead ve Back 4 Blood’a benzer de bir oynanış sunması beklenen Redfall, kendi karakteri ve oynanış stilini seçmenize de izin verecek. Bakalım vampir dolu ilginç bir evrende geçecek olan Redfall, diğer Arkane yapımları gibi başarılı olabilecek mi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim