Anlık Bildirim

Facebook isim değiştirdi Metaverse projeleri uçuşa geçti

Kripto para dünyasında Metaverse projeleri bir anda dikkat çekmeye başladı. Facebook duyurusunun ardından sayısı coin önemli oranlarda yükseliş yaşadı ve yatırımcısını sevindirdi.

Metaverse nedir? Tam Boyutta Gör

Facebook’un metaverse olarak da bilinen karma evrene büyük yatırım yapacağını duyurması kripto para piyasasını da hareketlendirdi. Metaverse tabanlı pek çok coin duyuruların ardından büyük yükselişler yaşadı. 

Metaverse nedir?

Ready One Player filmine benzetmesi yapılan Metaverse kavramı sanal dünyada avatarlarımız ile özgürce yaşamamızı sağlayacak. Üstelik bu dünyada herhangi bir sınırlama olmayacağı da ifade ediliyor. 

Metaverse kavramının en iyi uygulandığı yer oyunlar ve özellikle kripto para dünyasında oyna-kazan türündeki oyunlar metaverse kurmak için çalışıyor. Pek çok kuluçka projesi de metaverse oyunlarını hayata geçirme görevini üstleniyor. 

Facebook duyurusu ile birlikte Decentraland birimi Mana yüzde 50 civarında yükselerek 1.3$ seviyelerine çıktı. SAND yüde 25 artışla 1.07$ olurken AXS de 156$ seviyelerini gördü. Bunlar haricinde STARL projesi yüzde 50 artarken BLOK projesi de yüzde 40 artış gösterdi. 

Kripto para dünyasında da yeni rüzgar Metaverse olacak gibi görünüyor. Facebook tarafında yaşanacak yeni güncellemeler ile birlikte kripto para dünyasında da hareketliliklerin devamı gelecektir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim