Anlık Bildirim

Metro, Borderlands ve Saint’s Row’un bağlı olduğu şirkette 150 farklı oyun geliştirme aşamasında

Oyun dünyasının en büyük şirketlerinden biri olan Embracer Group, 150 farklı oyun üzerinde çalışıyor ve bunların 70’i Mart 2022’den önce tamamlanacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Metro, Borderlands ve Saint’s Row’un bağlı olduğu şirkette 150 farklı oyun geliştirme aşamasında

Birçok farklı stüdyonun bağlı olduğu şirket olan Embracer Group, mali raporlarını paylaştı ve şirkete bağlı olan stüdyoların toplamda 150 farklı oyun üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Embracer Group, geçtiğimiz haftalarda Borderlands serisinin geliştiricisi olan Gearbox Software’i satın almıştı ve bünyesine bağlı olan stüdyoları iyice büyütmüştü. Şu anda en öne çıkan stüdyolar şu şekilde: Gearbox Software (Borderlands), Volition (Saint's Row), Coffee Stain (Satisfactory) ve 4A Games (Metro Exodus).

Geliştirilmekte olan 150 oyunun 70 tanesinin Mart 2022’den önce tamamlanması bekleniyor. Dediğimiz gibi Embracer Group birçok stüdyoya sahip olduğu için aslında bu sayı çok fazla değil.

Geliştirilen oyunların nasıl bir dağılıma sahip olduğu ise bilinmiyor. Ancak şu an için 4A Games’in yeni bir Metro oyunu yaptığı biliniyor. İlerleyen süreçte bu oyunlar ile ilgili daha fazla ayrıntı paylaşılacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim