Anlık Bildirim

Metro Exodus Enhanced Edition bu yıl yeni nesil konsollar ve PC için yayınlanacak

2019 yılında yayınlanan başarılı oyun Metro Exodus'un yenilenmiş versiyonu Metro Exodus Enhanced Edition, PC için de duyuruldu. Konsoldaki yenilikler detaylandırıldı.

Metro Exodus Enhanced Edition bu yıl yeni nesil konsollar ve PC için yayınlanacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Deep Silver'ın yaptığı, geliştiricliğini ise 4A Games'in yaptığı 2019 yılında yayınlanan Metro Exodus'un yenilenmiş versiyonu Metro Exodus Enhanced Edition detaylandırıldı.

Birçok oyun gibi Metro Exodus'un da yeni nesil için özel güncellemesi geliyor. Ancak diğer oyunlara ek olarak Metro Exodus'un yenilenmiş sürümü PC'ye de gelecek. Metro Exodus Enhanced Edition ismi ile yeni bir oyun gibi yayınlanacak olan oyunun barındıracağı yenilikler de belli oldu.

Metro Exodus Enhanced Edition, Metro Exodus'a sahip olanlara ücretsiz olarak sunulacak. Oyun 2021 yılının ilkbahar aylarında yayınlanacak. Steam ve Epic Games Store hesaplarında oyunun normal sürümünü şu anda satın alabilirsiniz. 

Oyunun yenilenmiş versiyonundaki yenilikleri de 4A Games'in paylaştığı tabloda bulabilirsiniz. Advenced Ray Traced Reflections ve DLSS 2.0 desteği hariç tüm yenilikler hem konsollara hem PC'ye gelecek. Bahsi geçen destekler ise yalnızca PC'ye gelecek.

Metro Exodus Enhanced Edition bu yıl yeni nesil konsollar ve PC için yayınlanacak Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim