Anlık Bildirim

Mi Air Charge uzaktan kablosuz şarj sunabiliyor

Xiaomi Mi Air Charge adındaki kablosuz şarj istasyonu odanızda herhangi bir noktaya uyumlu cihazınızı koyduğunuz zaman 5W seviyesinde şarj edebilmenizi sağlıyor.

Günümüzde kablosuz şarj plakaları temel olarak birebir temas prensibi üzerinden çalışıyor ve uzak mesafeden şarj konusunda genelde bir girişim göremiyoruz. Xiaomi uzak mesafeye kablosuz alan gönderebilen bir istasyon geliştirdi.

Xiaomi Mi Air Charge neler sunuyor?

Xiaomi Mi Air Charge kablosuz şarj istasyonu sade ve şık görünümü ile dikkat çekiyor. 5W kablosuz Qi standardını temel alan istasyon bu bakımdan oldukça yavaş şarj ediyor ancak uyumlu cihazınız varsa odanızda uzak bir mesafeye koyabiliyorsunuz. Yani illa yanında tutmanıza gerek yok.

Kablosuz Qi standardı ile şarj istasyonunda 144 adet anten dizilimi enerji dalgalarını fiziksel engelleri de aşarak çevresine yayıyor. Uyumlu cihazlarda da yine kablosuz antenler dalgaları alarak enerji şeklinde bataryayı besliyor. Xiaomi’nin kablosuz şarj istasyonu için pek çok patenti mevcut. Henüz cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13281 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Xiaomi Mi Air Charge ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim