Anlık Bildirim

Amiral gemisi Mi Mix 4, Xiaomi'ye bir dakikada 46 milyon dolar kazandırdı

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin son amiral gemisi Mi Mix 4 bugün satışa çıktı ve yaklaşık bir dakika içinde tükenerek şirkete milyon dolarlar kazandırdı.

Mi Mix 4, Xiaomi'ye bir dakikada 46 milyon dolar kazandırdı Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi Mix 4 bugün satışa çıktı ve şirket şimdiden ilginç istatistikler yayınladı. Gelen bilgilere bakılırsa cihaz ortalığı karıştırdı ve pahalı amiral gemisinin ilk partisinin tamamı sadece 60 saniyede satıldı. Mi Pad 5 tablet modeli de etkileyici sayıda alıcıyı kendine çekmeyi başardı.

Xiaomi'ye göre, sadece bir dakika içinde akıllı telefon 46.307.000 dolar kazandırdı. Satılan cihazların tam sayısı bildirilmedi, ancak Mi Mix 4'ün perakende fiyatı dikkate alındığında, yaklaşık 50.000 adetlik bir partiden bahsediyoruz. Şirkete göre tablet ise sadece beş dakika içinde 200.000 birim sattı.

Mi Mix 4, Xiaomi'ye bir dakikada 46 milyon dolar kazandırdı Tam Boyutta Gör

Mi Mix 4 sınırlı bir sayıda üretildi

Markanın başkanı Liu Weibing, Mi Mix 4'ün ilk partisinin küçük hacmi için de kullanıcılardan özür diledi. Ona göre, şirket yeni ürünün popülaritesini öngördü, ancak Snapdragon 888 Plus işlemci sıkıntısı nedeniyle büyük bir stok sağlayamadı. Cihazın üretimindeki bir diğer sorun da seramik kasaların imalatındaki zorluk.

Şirket henüz Xiaomi Mi Pad 5 konusunda bir sıkıntı bildirmiş değil. Ancak alıcılar kalemlerin ve klavyeli koruyucu kılıfların yetersizliğinden şikayet ettiler. Xiaomi yönetimi, yakın gelecekte bu sorunu çözme sözü verdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim