Anlık Bildirim

Michael Scofield'ı canlandıran Wentworth Miller Prison Break dizisinden ayrıldığını açıkladı

İlk sezonları ile dünyanın en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen Prison Break dizisinde Michael Scofield karakterini canlandıran Wentworth Miller, diziden ayrıldığını açıkladı.

Michael Scofield'ı canlandıran Wentworth Miller Prison Break dizisinden ayrıldığını açıkladı Tam Boyutta Gör

İlk kez 2005 yılında başlayan ve 2009 yılında sonlanan Prison Break dizisi, özellikle Lost ile birlikte birçok insanın en sevdiği dizi konumunda duruyor. Prison Break'i güzel yapan şeylerden biri de elbette Michael Scofield karakterini calandıran Wentworth Miller. Fakat ne yazık ki kendisi geçtiğimiz saatlerde olumsuz bir gelişme açıkladı.

2009 yılında final yapan dizi 8 yılın ardından 2017 yılında yeni bir sezon ile ekranlara dönmüştü. Hayranlar tarafından ortalama olarak görülen bu beşinci sezonda neredeyse tüm ekip bulunuyordu. Dizinin belki de en çok sevilen karakteri Michael Scofield'ı canlandıran Wentworth Miller ise geçtiğimiz saatlerde diziden ayrıldığını açıkladı. Instagram hesabı üzerinden duyuru yapan Miller, heteroseksüel bireyleri oynamaktan sıkıldığını ve artık eşcinsel bireyleri oynamak istediğini söyledi. 

Wentworth Miller'ın ayrılması dışında dizinin altıncı sezonunun gelip gelmeceyği de bilinmiyor. 2018 yılında dizinin yapım aşamasında olduğu söylenmişti ancak o zamandan bu yana bir güncelleme yapılmadı. Eğer Wentworth Miller diziden ayrıldığını açıklıyorsa, Prison Break'in yeni sezonu için yapımcıların hala planı olduğunu söyleyebiliriz. Aksi takdirde Wentworth Miller'ın bitmiş bir diziden ayrılması bir şey ifade etmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17507 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Wentworth Miller, michael scofield ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim