Anlık Bildirim

Microsoft, blockchain ve token oluşturmak için patent aldı

Microsoft'un yeni patenti firmanın kripto para dünyasına adım atacağını işaret ediyor. Yeni patent ile kripto token oluşturmak kolaylaşacak.

Microsoft, Blockchain ve Token oluşturmak için patent aldı Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, kullanıcıların farklı dağıtılmış defterlerde kripto token’lar oluşturmayı daha kolay ve daha verimli hale getirecek bir patent aldı. Bu hamlenin kullanıcıların Blockchain uygulamaları geliştirmesine yardımcı olacağı ifade ediliyor.

Patentte açıklanana göre, farklı Blockchain ağlarında standart bir sistem olmadığından token oluşturmak ve yönetmek şu anda oldukça zor ve zahmetli. Microsoft’un bu patenti ise kullanıcıların kolayca token oluşturmasına ve bunları farklı ağlarda yönetmesine yardımcı olmak için defterden bağımsız bir sistem olarak tanımlanıyor.

Sistem bir kullanıcıdan bir talep alındığında, çeşitli nitelik ve kontrol işlevlerine sahip şablonlar sunuyor. Bunlar, örneğin dijital veya fiziksel bir varlığı temsil eden gerekli token türüne bağlı oluyor. Kullanıcı istenen şablonu seçtikten sonra sistem, token’ı belirlenen ağlarda oluşturuyor.

Sistem ayrıca token’ları yönetmek için ortak bir arabirim de sağlamakta, böylece geliştiricilerin onlarla etkileşim kurmak için token özel kodları hakkında endişelenmesine gerek kalmıyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim