Anlık Bildirim

Facebook’un NFT’ler için büyük planları var

Facebook, yakın zamanda tanıtmayı planladığı kripto para cüzdanı Novi'ye NFT'leri entegre etmeyi düşünüyor. NFT'lerin entegrasyonu için çalışmalar başladı.

Facebook’un NFT’ler için büyük planları var Tam Boyutta Gör

NFT sektörü son zamanlarda hızlı bir büyüme içerisinde ve gitgide daha geniş kitlelerce benimseniyor. Sosyal medya devi Facebook ise NFT’lerin bu artan popülerliğinden yararlanmak istiyor. 

Facebook’un Novi adlı dijital cüzdanının geliştirmesine liderlik eden David Marcus, NFT’leri de cüzdana entegre etmeyi planlıyor. Facebook, Diem ile dijital cüzdanı Novi’yi aynı anda piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu ikilinin kombinasyonu, para transferi için maliyeti ve zamanı daha verimli hâle getirecektir.

Facebook yöneticisi David Marcus Salı günü verdiği bir röportajda, NFT hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Kesinlikle bu alana dahil olmanın yollarına bakıyoruz çünkü bunu yapmak için gerçekten iyi bir konumda olduğumuzu düşünüyoruz.”

Marcus ek olarak, şirketin Novi dijital cüzdanının NFT’leri tutmak için kullanılabileceğini söyledi: 

“Novi gibi iyi bir kripto cüzdanınız olduğunda, tüketicilerin NFT’leri desteklemesine nasıl yardımcı olacağınızı da düşünmelisiniz.”

Yakın zamanda Facebook gibi diğer birçok şirketin NFT’ler ile daha ileri işler yapması muhtemel. VISA, Alibaba ve Facebook gibi dev uluslararası firmaların bu alana girmesi, NFT’nin genel kabulünü önemli ölçüde arttıracağını söyleyebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim