Anlık Bildirim

Microsoft, Edge tarayıcısına PDF kaydetme ve yeni özellikler getiriyor

Microsoft, kendi tarayıcısı Edge'in diğer tarayıcılar ile rekabet etmesi için yeni özellikler üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Gelen yeni özellikler ile beraber PDF kaydetme seçeneği de kolaylaşacak.

Microsoft Edge'e PDF olarak kaydetme seçeneği geliyor Tam Boyutta Gör

Microsoft, kendi işletim sistemi Windows ile gelen Edge tarayıcısına yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Tarayıcının çıkışından itibaren hantal ve çeşitli sorunlara ev sahipliği yapması ile Microsoft, Windows 10 2004 versiyonu ile eski Edge tarayıcısına veda ederek Chromium tabanlı yeni Edge tarayıcısına geçiş sağlamıştı.

Microsoft Edge'e PDF olarak kaydetme seçeneği geliyor Tam Boyutta Gör

Tarayıcı konusunda geliştirmelerine devam eden Microsoft, araştırma, blog yazıları ve web sayfa içeriklerini saklamak isteyen kullanıcılara PDF olarak kaydetme seçeneği sunacak. Tarayıcının ayarlar menüsüne yeni bir seçenek olarak eklenecek özelliğin yeni fotoğrafları paylaşılırken Microsoft, mini menüyü ve yerleşik sözlüğünü de tarayıcıya geri getiriyor.

Kullanıcılara daha kolay kullanım sunacak yeni özellikler şuan için Edge Canary Build 94.0.974.0’da kontrollü olarak sunulsa da, önümüzdeki ay içerisinde Microsoft’un kararlı sürümlerinde kullanıcılara sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim