Anlık Bildirim

Microsoft Edge'in yeni alışveriş özelliği eleştiri yağmuruna tutuldu

Microsoft tarafından Edge tarayıcısına yeni eklenen taksitli satın alma özelliği büyük eleştirileri beraberinde getirdi. Eleştirmenler yeni özelliğin tarayıcı amaçlarının dışında olduğu düşünülüyor.

Yazılım devi Microsoft, insanların çevrimiçi alışverişlerinde taksitli ödeme yapmasına olanak tanıyan yeni bir özelliği Edge tarayıcısına getirmeyi düşünüyor. Henüz test aşamasında olan ve şirketin bu ay Microsoft Edge sürüm 96 ile tüm kullanıcılara sunulması planlanan yeni özellik, birçok kullanıcı tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Tarayıcı deneyimini etkileyeceği düşünülüyor

Şimdi satın al, sonra öde (BNPL) olarak bilinen ödeme özelliği, 35 ile 1.000 dolar arasındaki herhangi bir satın alma işleminin altı haftalık bir süre içinde dört ödemeye bölünmesine olanak tanıyor ve alışverişi hızlandırmayı amaçlıyor.

Kullanıcılar, Microsoft Edge’in saf bir tarayıcı deneyimi sunmak yerine alışveriş odaklı olduğunu dile getirirken, eleştirmenler bu tür özelliklerin bir tarayıcıya yerleştirilmek yerine uzantılara ve özel web sitelerine bırakılması gerektiğine inanıyor. Edge konseptine aykırı olarak görülen alışveriş özelliğine tepkiler artmaya devam ederken, Microsoft tarafından henüz bir yanıt gelmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim