Anlık Bildirim

Microsoft Flight Simulator oyunu PC bileşen satışlarını arttırabilir

Microsoft Flight Simulator 2020 oyunu hem Microsoft’a yüz milyonlarca dolar kazandırırken hem de dolaylı olarak bileşen pazarına 2.6 milyar dolarlık giriş sağlayacak.

Microsoft Flight Simulator oyunu PC bileşen satışlarını arttırabilir Tam Boyutta Gör

Microsoft’un uzun emekler sonucunda yayınladığı Microsoft Flight Simulator 2020 oyunu nihayet piyasaya çıktı ve ilgi büyük. Şimdiden içerik platformlarında oyuncuların çıktığı farklı seferlerin videoları yığılmış durumda. Uzmanlar oyuna büyük bir potansiyel atfediyor.

PC sektörünü de etkileyecek

Özellikle pandemi sürecinde bilgisayar bileşenlerine ilginin artması pazarın büyümesini sağladı. Önümüzdeki dönemde de bunun devam edeceği tahmin edilirken Microsoft Flight Simulator 2020 de buna katkı sağlayacak.

Yapılan tahminlere göre önümüzdeki 3 yıl boyunca Microsoft Flight Simulator 2020 oyunu için oyun bilgisayarı bileşenlerine harcanacak olan miktar 2.6 milyar dolar civarında gerçekleşecek. Bu miktarın giriş, orta ve üst seviye segmentlere yayılacağı ifade ediliyor. Araştırmaya bilgisayar bileşenleri ve oyun aksesuarları dahil edilmiş.

Elbette bir oyun için yüksek donanım daha yüksek grafik kalitesi anlamına geliyor. Hali hazırda sunduğu dünya çok ayrıntılı olan MFS 2020 oyunundan daha fazla zevk almak için konfigürasyonu yükseltmek isteyenler de olacak. Ayrıca çeşitli sürüş aksesuarları ile daha gerçekçi bir deneyim yaşamak isteyenler de olacak.

Kaynaklar MFS 2020 oyununun 3 yıl boyunca 2.27 milyon satış rakamına ulaşacağını tahmin ediyor. Yani MFS 2020 ile hem Microsoft yüz milyon dolardan fazla bir gelire ulaşmış olacak hem de bileşen pazarına milyarlarca dolar katkı sağlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim