Anlık Bildirim

Microsoft, Koronavirüs salgını nedeniyle IoT in Action konferansını iptal etti

Koronavirüs salgını, teknoloji şirketlerinin etkinliklerini bir bir iptal etmelerine neden oldu. Ölümcül virüsün etkilediği son organizasyon ise Microsoft'un düzenlediği IoT in Action.

Microsoft, Koronavirüs salgını nedeniyle IoT in Action konferansını iptal etti Tam Boyutta Gör

Çin'de patlak veren ve tüm dünyanın panik halinde olmasına neden olan Koronavirüs salgınına bir çözüm bulunamazken, teknoloji şirketleri de virüsün yayılmasını engellemek için organizasyonlarını iptal ediyorlar. Bu şirketlerden sonuncusu ise Microsoft.

Microsoft özür diledi

Gelen bilgilere göre yazılım devi şirket, 5 Mart'ta Melbourne'da yapılması planlanan IoT in Action konferansını Koronavirüs salgını nedeniyle iptal etti. Microsoft'un konuyla ilgili olarak katılımcılara gönderdiği e-postada ise şu ifadeler yer aldı:

"Ortaklarımıza ve topluluğumuza danıştıktan sonra, 5 Mart 2020'de Melbourne'deki IoT in Action etkinliğini iptal etmek zorunda kaldık. Microsoft bu rahatsızlıktan dolayı özür diler."

Microsoft, Koronavirüs salgını nedeniyle IoT in Action konferansını iptal etti Tam Boyutta Gör

Microsoft'un bu kararı almasının altında ise birçok iş ortağının etkinliğe katılmayacak olması yatıyor. Şirket, IoT in Action konferansını bu yıl içinde düzenleyip düzenlemeyeceğine ise henüz karar vermiş değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim