Anlık Bildirim

Microsoft Office'in Android sürümü sonunda karanlık moda kavuştu

Microsoft Office uygulamasının iOS sürümü karanlık mod desteğine sahipti. Sonunda beklenen özellik ofis paketinin Android versiyonunu için de kullanıma sunuldu.

Microsoft Office Android için karanlık mod geldi Tam Boyutta Gör

Microsoft Office uygulamasının mobil sürümü, bir yıldan fazla bir süredir Android ve iOS platformlarında kullanılabiliyor. Buna rağmen yakın zamana kadar "karanlık mod" yalnızca ofis paketinin iOS sürümünde mevcuttu. Popüler özellik artık uygulamanın Android versiyonunda da var.

Microsoft, yaptığı açıklamada "Bu özellik kullanıcılarımız arasında talep görüyor. Birçok kişi mobil cihazlarda belge okuma ve üzerinde çalışma konusunda daha rahat bir görsel deneyim sağladığına inandıkları için Karanlık Modu kullanmayı tercih ediyor" ifadelerine yer verdi.

Kademeli olarak kullanıma sunuluyor

Kullanıcının cihazında sistem genelinde karanlık mod etkinleştirilmişse, karanlık mod otomatik olarak devreye girecek. Ayrıca özellik uygulamanın ana sekmesinden manuel olarak da etkinleştirilebilecek. Koyu Mod, Office uygulamasının en son sürümünde mevcut.

Yeni özellik birkaç hafta içinde kademeli olarak kullanıma sunulacak. Dolayısı ile şu anda Office uygulamasının Android sürümünü kullananlarda görünmeyebilir. Office'in en güncel sürümünü Google Play uygulama mağazası üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.

Microsoft 365 (Office) Microsoft 365 (Office) Microsoft 365 (Office) Microsoft 365 (Office) Microsoft Corporation Verimlilik Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim