Anlık Bildirim

Microsoft Teams'in telsiz özelliği artık tüm mobil cihazlarda mevcut

Microsoft Teams'in telsiz özelliği Walkie Talkie, Android cihazlardan sonra artık iOS'a da geldi. Şirket ayrıca Zebra cihazların da bu desteği aldığını belirtti.  

Microsoft Teams'in telsiz özelliği artık iOS'ta da kullanılabilir Tam Boyutta Gör

Microsoft Teams'in telsiz özelliği olan Walkie Talkie artık tüm kullanıcılar tarafından yaygın olarak kullanılabilecek. Eylül 2020'de Android cihazlar için yaygın kullanıma sunulmasının ardından özellik, şimdi de iOS cihazlara geldi. Ayrıca Zebra mobil cihazlarda Teams'in telsiz özelliğinden faydalanabilecek.

Walkie Talkie mobil cihazlarda erişilebilir

Yaklaşık iki yıl önce kullanıma sunulan Teams'in telsiz özelliği belirli cihazlarla sınırlı bir kullanıma sahipti ancak bu durum değişiyor. iOS ve Android kullanıcıları, güncel Microsoft Teams uygulamaları aracılığıyla özelliğe erişim sağlayabilecekler. Kullanıcılar hem hücresel hem de kablosuz bağlantı üzerinden Walkie Talkie'yi kullanabilecekler.

Microsoft Teams'in telsiz özelliği artık iOS'ta da kullanılabilir Tam Boyutta Gör

Microsoft, ayrıca Zebra Technologies ile stratejik ortaklığını genişlettiğini de duyurdu. Bu ortaklığın sonucu olarak telsiz özelliği TC serisi, EC serisi ve MC serisi dahil olmak üzere birçok Zebra mobil cihazlarında genel olarak mevcut olacak. Ayrıca Zebra cihazlara kolay erişim için bir Walkie Talkie düğmesi eklenecek.

Microsoft'tan Emma Williams, şirketin dijital telsiz özelliğinin geleneksel telsizlere kıyasla avantajlarından bahsederek: "Teams'te yerleşik olarak bulunan bu işlevsellik, çalışanların taşıması gereken cihaz sayısını azaltır ve BT maliyetlerini düşürür. Ayrıca Wi-Fi veya hücresel veri üzerinden çalışabildiği için birçok ortam şartında kullanıcılara kolaylık sunuyor." ifadelerinde bulundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim