Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 10'da sürücü ve güncellemelerin yüklenmesini kolaylaştıracak

Microsoft, 2020'de yayınlanacak bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesiyle sürücülerin ve güvenlikle ilgili olmayan güncellemelerin yüklenmesini kolaylaştıracak yeni bir özellik sunacak.

Microsoft, Windows 10'da sürücü ve güncellemelerin yüklenmesini kolaylaştıracak Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, Windows 10 işletim sisteminde sürücülerin ve güvenlikle ilgili olmayan güncellemelerin yüklenmesini kolaylaştıracak yeni bir yol sunmaya hazırlanıyor. Şirket bu konudaki gelişmeleri Windows 10'un 19536 yapı numaralı Insider Önizleme sürümü ile birlikte kamuoyuyla paylaştı.

Yeni özellik sayesinde sürücüleri güncellemek için üçüncü parti yazılım veya Aygıt Yöneticisi'nin kullanılmasına gerek kalmayacak. Microsoft isteğe bağlı güncellemeleri yönetebilmeleri için kullanıcılara Windows Update içerisinde yeni bir bölüm sunacak.

Microsoft, Windows 10'da sürücü ve güncellemelerin yüklenmesini kolaylaştıracak Tam Boyutta Gör

2020'de kullanıma sunulacak

Windows Update'teki İsteğe Bağlı Güncellemeler bölümü, sürücüler ve güvenlikle ilgili olmayan diğer güncellemelerin tek bir yerden kontrol edilmesine olanak sağlayacak. Yeni özelliğin, 2020 yılında yayınlanması planlanan bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesiyle birlikte genel kullanıma sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim