Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 10 için Mağaza uygulamasını güncelliyor

Microsoft'tan sızdırılan bilgilere göre şirket, Mağaza uygulamasını hem geliştiriciler hem de kullanıcılar için daha ilgi çekici hale getirmek istiyor.

Microsoft, Windows 10 için Mağaza uygulamasını güncelliyor Tam Boyutta Gör

Windows Central'ın konuya yakın kaynaklardan aldığı bilgilere göre Microsoft, platformu hem kullanıcılar hem de geliştiriciler için daha ilgi çekici hale getirmeyi amaçlayarak hem yeni bir tasarım hem de politika değişiklikleri ile Windows 10'da Mağaza uygulamasını revize etmeyi planlıyor.

İlk kez Microsoft Build 2021'de kullanıcılara sunulacak

Sızdırılan bilgilere göre geliştiricilerin artık uygulamalarını MSIX  olarak biçimlendirmeleri gerekmeyecek. Geliştiriciler, uygulama güncellemelerini kendi bulut dağıtım ağlarını kullanarak yönetebilecek. Bu sayede yerleşik güncelleme sistemlerine sahip uygulamaların artık Microsoft'un güncelleme sistemini kullanmasına gerek kalmayacak. Bu durum geliştiricileri, kendi uygulamaları üzerinde daha kontrollü hale getirecek.

Microsoft, geliştiricilerin kendi uygulama içi gelir akışlarını Microsoft'un kendi ticaret platformunu tamamen atlayarak kullanmalarına izin verecek. Bu sayede de geliştiriciler Microsoft'a komisyon ödemek zorunda olmayacaklar.

Yenilenen Microsoft Store, Mayıs ayında gerçekleşecek olan Build 2021'de belirli bir kullanıcı kitlesi için yayınlanacak. Windows Central, şirketin muhtemelen sonbaharda, Sun Valley güncellemesi ile birlikte Mağaza uygulamasını daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunacağını tahmin ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8223 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, Build 2021 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim