Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 11’in medya oynatıcısını yeniliyor

Windows 11 ile yenilenen uygulamalar arasına Windows Media Player da ekleniyor. Yeni özellikler ve arayüz tasarımı ile gelecek yeni oynatıcı, beta kullanıcılarına sunulmaya başladı.

Microsoft, Windows Media Player'ı yeniliyor Tam Boyutta Gör

Windows 8 ve Windows 10 ile beraber yerini Groove Music, Filmler ve TV uygulamalarına bırakan Windows Media Player, birçok kullanıcı için özel bir yere sahip olsa da, eski uygulamalar arasına katılmıştı. Windows 11'in sistem uygulamarı üzerinde çalışmalarını sürdüren Microsoft, yeniden tasarlanan Windows Media Player'ı Insider kullanıcıları için paylaştı.

Yeni özellikler ile geliyor

Yenilenen Windows Media Player, eski uygulamanın tüm yeteneklerine sahip olacak ve Groove Music uygulamasının yerini alacak. Bununla beraber tam ekran ve mini oynatıcı modunda albüm kapaklarını öne çıkaran yeni bir arayüz tasarımına sahip olduğunu söyleyebiliriz. 

Microsoft, Windows Media Player'ı yeniliyor Tam Boyutta Gör

Çalma listesi oluşturma, yönetme, müzik ve videolara göz atma gibi özellikler sunacak yeni uygulama, ayrıca kullanıcıların klavye kısayolları atamalarına da olanak tanıyacak.

Groove Music'te oluşturulan çalma listelerinin yenilenen Windows Media Player'a aktarılacağını söyleyen Microsoft, yeni uygulamayı yakın bir zamanda tüm Windows 11 kullanıcılarına sunmayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim