Anlık Bildirim

Mike Novogratz: Bitcoin’in piyasa değeri yakında altına ulaşacak

Ünlü finansçı Mike Novogratz, lider kripto para birimi Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Novogratz, Bitcoin’in piyasa değerinin birkaç yıl içinde altını geçeceğini düşünüyor.

Galaxy Digital CEO’su ünlü finansçı Mike Novogratz, 7 Ekim 2021 günü CNBC’de bir programa katıldı. Novogratz, Bitcoin’in (BTC) piyasa değerinin birkaç yıl içinde altını geçeceğini düşündüğünü belirtti:

Mike Novogratz Tam Boyutta Gör

“Bence Bitcoin benimsenmeye devam edecek. Bu sebeple de gittikçe büyüyerek altının piyasa değerine ulaşacak. Şu anda altının %12’si durumunda. Bunun birkaç yıl içinde %100’e ulaşmasını bekliyorum.”

Lider kripto para birimi geçtiğimiz günlerde tekrardan 1 trilyon piyasa değerine ulaşmıştı.

ABD’li ekonomist açıklamalarında Ethereum (ETH) ile ilgili de konuştu. Novogratz, Ethereum’un daha da büyümesi için Solana (SOL) ve Algorand (ALGO) gibi kripto paralar ile mücadele etmek zorunda kalacağını vurguladı. Ayrıca, Ethereum’un teknolojisini övdü ve büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Bitcoin ve Ethereum Tam Boyutta Gör

“SEC; Bitcoin ve Ethereum EFT’lerini onaylayacak”

Novogratz ayrıca, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Bitcoin ve Ethereum EFT’lerini onaylayacağını belirtti ancak bunun ne zaman olabileceği ile ilgili kesin bir tarih vermekten kaçındı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim