Anlık Bildirim

Ünlü boksör Mike Tyson, Bitcoin ve Ethereum arasındaki tartışmaları alevlendirdi

Dünyaca ünlü efsanevi boksör Mike Tyson, milyonlarca takipçisi olan Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderiyle Bitcoin ve Ethereum arasındaki tartışmayı ateşledi.

Bitcoin ve Ethereum arasındaki çekişme gün geçtikçe artıyor. “Demir Mike” lakaplı efsanevi boksör Mike Tyson Twitter üzerinden sorduğu bir soruyla bu iki kripto para birimi arasında yaşanan tartışmaları alevlendirdi. 

Tarihin en iyi ağır siklet boksörlerinden olan Tyson, paylaştığı tweet’te 5.6 milyon takipçisine “Bitcoin (BTC) mi? Ethereum (ETH) mi? Hangisini tercih edersiniz?” sorusunu sordu. Bu soru iki kripto paranın destekçileri arasındaki tartışmayı alevlendirdi. Gönderiye 18 binden fazla cevap geldi. 

Bu soruya cevap verenler arasında MicroStrategy CEO’su  Michael Saylor da yer alıyordu. Saylor soru hakkında bin saatten fazla düşündüğünü ve Bitcoin’i seçtiğini ifade etti. Ünlü girişimcinin binlerce Bitcoin’e (BTC) sahip olduğu biliniyor. 

Ethereum internetin geleceğini temsil ediyor

Ethereum savunucuları ise piyasanın en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH’nin internetin geleceğini temsil ettiğini savundu. Birçok kullanıcı da BTC ve ETH dışında diğer altcoinleri savunarak tartışmalara katıldı. 

Mike Tyson, BTC ve ETH arasındaki tartışmaları alevlendirdi Tam Boyutta Gör


Bu efsanevi boksörün kripto para piyasasına oldukça erken girenler arasında yer alıyor. Tyson, 2015 yılında Las Vegas’ta kendi isminin verildiği bir Bitcoin ATM’si açmıştı. Ayrıca ünlü boksör, 2016’nın başlarında IOS ve Android kullanıcılarına kendi adını taşıyan bir Bitcoin cüzdan uygulaması çıkarmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim