Anlık Bildirim

MiniLED ekranlı iPad Pro, önümüzdeki yılın başında piyasaya sürülecek

Gelen yeni bilgilere göre teknoloji devi Apple, 2021 yılının başlarında MiniLED ekranlı iPad Pro modellerini satışa çıkaracak.

MiniLED ekranlı iPad Pro, önümüzdeki yılın başında piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Yayınlanan yeni raporlarda Apple'ın 2021'in ilk veya ikinci çeyreğinde A14X çip, 5G bağlantısı ve MiniLED ekran ile yeni bir iPad Pro modeli piyasaya sürmeyi planladığı belirtiliyor.

Gelen bilgilere göre yeni iPad Pro modeli Qualcomm'un ürettiği 6 GHz mmWave desteği de sunan Snapdragon X55 modem ile güçlendirilecek. iPhone 12 modellerinde de X55 modem kullanılması bekleniyor. Ancak buna ek olarak Apple'ın gelecekteki cihazlar için kendi 5G ana bant teknolojisini geliştirdiğini de belirtmemiz gerek. Zira şirket geçen yıl Intel'in akıllı telefon modem birimini satın alarak bu çabayı daha da yukarılara çekmişti.

MiniLED ekranlı iPad Pro, önümüzdeki yılın başında piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

iPad Pro'nun fiyatı yükselecek

Apple'ın her biri 200 mikronun altında 10.000 LED'li MiniLED ekranlara olan ilgisi daha önceden biliniyordu. Daha fazla LED ve daha fazla karartma bölgesi olduğundan, MiniLED ekranlar daha koyu siyahlar, daha yüksek parlaklık, daha zengin renkler ve daha fazla kontrast sunabiliyor.

Raporda ayrıca Apple'ın yeni nesil iPad Pro'da Qualcomm 5G temel bandını da kullanacağını ve yeni makinenin en az 6GB RAM kapasitesine sahip olacağına da yer verilmiş. Şu anda, iPad Pro 11 inç 6.399 TL ve 12.9 inç 7.999 TL fiyat etiketine sahip. 5G ve MiniLED gibi donanımların eklenmesinin, cihazın fiyatını artıracağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim