Anlık Bildirim

Mobil için iki farklı Final Fantasy VII oyunu duyuruldu: Birisi battle royale türünde

Dün gece düzenlenen State of Play sunumunun ardından Square Enix iki farklı Final Fantasty VII daha duyurdu. İki oyun da mobil cihazlar için duyuruldu.

Mobil için iki farklı Final Fantasy VII oyunu duyuruldu: Birisi battle royale türünde Tam Boyutta Gör

Dün akşam düzenlenen PlayStation sunumu State of Play'de Square Enix, PlayStation 5 için Final Fantasy VII Remake Intergade duyurusunu yaptı. Duyurunun hemen ardından da mobil cihazlar için iki farklı Final Fantasy VII oyunu duyuruldu.

Final Fantasy VII: The First Soldier 

iOS ve Android cihazlar için duyurulan Final Fantasy VII: The First Soldier, bu yıl içerisinde yayınlanacak. Battle royale türündeki Final Fantasy VII: The First Soldier, Final Fantasy VII'deki olaylardan hemen önce Midgar'da geçiyor. Oyunda hayatta kalmak ve için yeteneğinizi ve sihrinizi kullanacaksınız.

Final Fantasy VII: Ever Crisis

Final Fantasy VII: Ever Crisis de aynı şekilde iOS ve Android cihazlar için duyuruldu ancak çıkış tarihi 2022. Final Fantasy VII: Ever Crisis, diğer oyunun aksine tek kişilik bir deneyim sunacak. Soldier'a odaklanacak olan hikaye Final Fantasy VII Remake'in yazarı Kazushige Nojima tarafından yazılıyor. 

Kaynakça https://www.gematsu.com/2021/02/battle-royal-action-game-final-fantasy-vii-the-first-soldier-announced-for-ios-android https://www.gematsu.com/2021/02/final-fantasy-vii-ever-crisis-announced-for-ios-android Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim