Anlık Bildirim

Yandex Navigasyon’da artık boşalan park yerlerini anında görebileceksiniz

Dünyada bir ilke imza atan Yandex Navigasyon, bundan böyle şehir içinde boşalan park yerlerini gerçek zamanlı şekilde listeleyecek. Üstelik yol üzerindeki parkların fiyatlarını öğrenebilmek de mümkün.
Kısa süre önce hizmete sunulan akıllı park çözümlerini geliştirmeye devam eden Yandex, hatırlayacağınız gibi yayalar için "yürüyüş yollarının" ardından "doğru şerit" ve "park yerleri" özelliklerini hayata geçirmişti. Yapılan son açıklamaya göre sürücülerin park problemine büyük oranda çözüm getirmeyi hedefleyen platform, artık boşalan park yerlerini göstermeye başlayacağını duyurdu.

Dünyada ilk olan yenilik sayesinde park yeri arayan bir kişi, arayüzdeki "P" butonuna tıklayarak başka bir Yandex Navigasyon kullanıcısının boşalttığı yeri -zaman bilgisiyle- anlık olarak harita üzerinde görebilecek. Aynı zamanda uygulama üzerinden yol üstü parkların fiyat bilgilerini öğrenebilmek de mümkün. "Yakında park yerleri var, rota oluşturulsun mu?" önerisini sunacak olan Yandex Navigasyon, rotayı izlerken diğer taraftan ücret karşılaştırması yaparak tasarruf etmenizi sağlayacak.

Üstelik iOS ve Android uygulamalarından erişilebilen özelliğin şarj konusunda cimri davrandığı, 24 saat içinde sadece yüzde 1 oranında pil harcadığı ifade ediliyor. Hayata geçirilen asistan sayesinde Yandex Navigasyon kullanıcıları hiç farkına varmadan diğer sürücülerin park yeri arama derdine son verecek. Trafikteki en büyük sıkıntılardan birine çözüm üretmek isteyen Yandex, dakikalarca sokak sokak dolaşmanızı ve fazla yakıt harcamanızı önlemeyi hedefliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5735 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, yandex ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim