Anlık Bildirim

Mobilefest 2021 başladı! Mobilefest’te Neler Var?

Mobilefest Dijital Teknolojiler Fuarı ve Konferansı bugün başladı. 13 Kasım 17.00'ye kadar devam edecek. Mobilefest hakkında detaylı bilgi haberimizde.               

Mobilefest 2021 başladı! Mobilefest’te Neler Var? Tam Boyutta Gör

Bu sene ikincisi düzenlenen Mobilefest Dijital Teknolojiler Fuarı ve Konferansı kapılarını açtı. İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe 13 Kasım akşamına kadar katılabilirsiniz.

Teknoloji ekosisteminin bir araya geldiği fuara Türkiye’deki firmaların yanı sıra Çin, Almanya, Singapur ve Güney Kore'den çeşitli teknoloji firmaları da katıldı. Mobilefest’te gelecek, fütürizm, akıllı şehirler, girişimcilik ekosistemi, fintech, metaverse gibi konularda konferanslar yapılacak. Çeşitli fiziksel aktiviteler düzenlenecek. Mobilefest hibrit olarak düzenleniyor. Alana gidemeseniz bile internet üzerinden stantları ziyaret edebiliyor, konferanslara katılabiliyor ve etkinlikleri takip edebiliyorsunuz.

Yerli, yabancı iş insanlarını ve sektör profesyonellerini bir araya getiren Mobilefest, girişimciler ile profesyoneller arasında köprü görevi görüyor. Ayrıca ziyaretçiler yeni teknolojileri erkenden deneme fırsatı elde ediyor. Örneğin 5G teknolojisini kullanma fırsatı elde edebiliyor.

Fuar hakkında detaylı bilgi ve bilet için: www.mobilefest.net

Mobilefest’te Neler Var?

Teknoloji ekosisteminin bir araya geldiği fuarda farklı alanlarda çalışan pek çok teknoloji firması ve 5G Deneyim Alanı, Metaverse Deneyim Alanı, AR Deneyim Alanı, Elektrikli Scooter Deneyim Alanı gibi ilgi çekici etkinlikler ve çeşitli konuların işleneceği 2 günlük konferans programı olacak.

Yerli 5G testi ve deneyim alanı: TÜBİTAK destekli “Uçtan Uca Yerli ve Milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi” ile kurulan GTENT’in geliştirdiği teknolojiyle fuar alanında 5G bağlantısı kurulacak ve 5G teknolojileri deneyimlenecektir.

Mobilefest 2021 başladı! Mobilefest’te Neler Var? Tam Boyutta Gör

5G Panel Oturumu: Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayın Ömer Fatih Sayan’ın moderatörlüğünde Turkcell CEO’su Murat Erkan, Vodafone CEO’su Engin Aksoy, GTENT Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kayaduman, HTK Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Bağören ve ULAK Haberleşme Genel Müdürü Zafer Orhan’ın katılımıyla şimdiye kadar gerçekleştirilmiş en kapsamlı 5G Panel oturumu.

Metaverse Panel Oturumu: Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Özdemir moderatörlüğünde AR teknolojileri geliştiren Türk firması Roof Stacks ve dijital avatar geliştiricisi Wolf3D'nin katılımıyla Metaverse panel oturumu: Sanal Bir Dünyada Yaşamaya Hazır mısınız?

Humans, Technology and Race to the Future: Küresel fütürist ve ödüllü konuşmacı Rohit Talwar yapay zeka, robotik, nanoteknoloji, insan güçlendirme, nöroteknoloji ve kripto ekonomisi gibi alanlarda eksponansiyel olarak artan teknolojik yeniliklerle bireysel yaşamlar arasındaki ilişkilerin nasıl gelişebileceğini anlatacak.

Mobilefest’in açılış konuşmasını yapan ExpoHIS Genel Müdürü Kenan Onak, İstanbul’u teknoloji üssü haline getirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Çin’in Türkiye Büyükelçisi Shaobin Liu ise Çin ve Türkiye arasındaki iş birliklerini genişleterek dijital ipek yolu oluşturmayı istediklerini belirtti. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Furkan Karakaya, son dönemde akıllı telefon üreticilerinin Türkiye’de telefon üretimi yatırımlarına dikkat çekti. İki ülke arasındaki iletişimi kuvvetlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Fuar ajandası, konuşmacılar ve diğer bilgiler için www.mobilefest.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim