Anlık Bildirim

Motorola Frontier tasarımı ve özellikleriyle sızdırıldı

Motorola'nın yeni amiral gemisi modeli Motorola Frontier özellikleri ve tasarımıyla ortaya çıktı. İşte Motorola'nın yeni amiral gemisi Motorola Frontier'ın özellikleri ve tasarımı.

Motorola Frontier tasarımı ve özellikleriyle sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Lenovo bünyesinde varlığını sürdüren Motorola, yeni amiral gemisi modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Qualcomm'un henüz tanıtmadığı işlemcisi ile karşımıza çıkması beklenilen Motorola Frontier, bugün birçok özelliği ile karşımıza çıktı. Dahası cihazın tasarımı da sızdırıldı. İşte Motorola Frontier hakkındaki tüm sızıntılar.

Motorola Frontier'ın sızdırılan tüm özellikleri ve tasarımı

Bugün gelen sızıntılar Motorola'nın en yeni amiral gemisi modeli Motorola Frontier hakkında birçok detayı ortaya döktü. İlk olarak tasarımı ile karşımıza çıkan Motorola Frontier, ön tarafında kavisli ve çok ince çerçevelere sahip bir ekran ile birlikte geliyor. Bu ekranın hemen üstünde bir adet ön kamera taşıyan Motorola Frontier, muhtemelen bir ekran altı parmak izi sensörüne yer veriyor.

Arka tarafına baktığımızda kocaman bir ana kamera bizleri karşılıyor. Sızıntılara göre 200MP'lik bu kamera, hemen altında 50MP ve 12MP olmak üzere iki kameraya daha yer veriyor. Kamera grubunun hemen sağ tarafında ise bir adet led flaş yer alıyor.

Performansını iddialara göre Qualcomm'un yeni tanıtacağı Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga setinden alacak olan Motorola Frontier, bu işlemciyi 8 ve 12 GB RAM bellek seçenekleri ile destekleyecek. Depolama tarafında 128 GB ve 256 GB olarak iki farklı seçenek sunacak olan Frontier, 4500mAh'lik bir pili de içerisinde barındıracak. 125W kablolu hızlı şarj destekleyen bu batarya, 30-50W arası kablosuz hızlı şarj desteği sunacak.

Ön tarafında 6,67 inç büyüklüğünde pOLED bir ekran taşıyacak olan Motorola Frontier, bu ekranda 144Hz yenileme hızı sunacak. Aynı zamanda ekranın hemen üzerinde ise 60MP'lik bir selfie kamerası yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim