Anlık Bildirim

n11'de alışveriş yaptıkça indirim kazanma dönemi başladı: UçUç Kupon nedir?

n11'de her alışverişin yüzde 5'i kadar puan kazanılıyor. Kazanılan puanlar, altlimitsiz UçUç Kupon'a dönüştürülerek sonraki siparişlerinize indirim olarak yansıyor.
n11 UçUç Kupon nedir? UçUç Kupon nasıl oluşturulur? Tam Boyutta Gör
Getir tarafından satın alınan e-ticaret pazaryeri n11, yenilenmeye devam ediyor. n11’in hizmete aldığı “UçUç Kupon” özelliği sayesinde kullanıcılar alışvereiş yaptıkça puan biriktirerek puanlarını kupona dönüştürebiliyor, kuponları birleştirebiliyor veya arkadaşlarına kupon hediye edebiliyor.

Alışverişlerinizin yüzde 5'i kadar puan kazanabilirsiniz

n11 kullanıcıları sipariş bedelinin yüzde 5’i kadar UçUç puan kazanıyor. Sipariş başına en fazla 100 puan kazanılıyor. 1 UçUç Puan, 1 Türk Lirası’na denk geliyor. Kazanılan UçUç puanları UçUç kupona dönüştürebiliyor veya arkadaşlarınıza gönderebiliyorsunuz. Oluşturulan kuponlarda harcama alt limiti koşulu bulunmuyor.

UçUç Kupon nasıl kullanılır?

  • Kullanıcılar, hesaplarında biriken “UçUç Puan”ların tamamıyla ya da puanlarını bölerek 1-500 TL arasında “UçUç Kupon” oluşturabiliyor.
  • Oluşturulan “UçUç Kupon”lar, alışverişlerde harcama limiti olmadan, geçerli tüm kategorilerde kullanılabiliyor.
  • Kazanılan “UçUç Puan” ve puanlardan oluşturulan kuponlar o ayın son gününe kadar geçerli oluyor.
  • Süresi dolmamış kuponlar, yeniden puan olarak hesaba geri yüklenebiliyor. Bu işlemlerin detayları “Puan Geçmişim” sayfasında görülebiliyor.
  • Ayrıca kullanıcılar, “UçUç Puan”larını sevdiklerine de uçurabiliyor. Böylece onlar da kendi puanlarıyla birleştirip “UçUç Kupon” oluşturabiliyor.
  • Kullanıcılar 1 “UçUç Puan”ı, 1 TL “UçUç Kupon”a denk gelecek şekilde kullanabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim