Anlık Bildirim

NASA Başkanı: UFO’lar uzaylılara ait olabilir

NASA Başkanı Bill Nelson yaptığı yeni açıklamalarda UFO’lar ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Nelson, bu tanımlanamayan cisimlerin uzaylı teknolojilerine ait olabileceğini belirtti.

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Başkanı Bill Nelson, Amerikan ordusu tarafından gözlemlenen tanımlanamayan uçan cisimler (UFO) ile alakalı şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. 

Bill Nelson'a göre uzaylılar var Tam Boyutta Gör

Nelson kendisinin de hukuk diploması aldığı Virginia Üniversitesi’nde yaptığı açıklamalarda UFO’ların uzaylı teknolojilerine ait olabileceğini ifade etti: “UFO gören pilotlarla konuştum. Bir şeyler gördüklerinden eminler, radarları da bu cisimlere kilitlenmişti. Bunların ne olduğunu bilmiyoruz ancak bu tür teknolojilerin Dünya’ya ait olmadığını umuyoruz.” 

Nelson bunlara ek olarak, “Bu da bir şey. Sürekli olarak Dünya dışı varlıkları arıyoruz. Orada kim var? Biz kimiz? Buraya nasıl geldik? Nasıl bu kadar gelişebildik? Nasıl uygarlaştık? Milyarlarca galaksi ve gezegene sahip bu evren de aynı koşullar var mı? Evren o kadar büyük ki anlayamıyorum” ifadelerini kullanırken paralel evrenlerden de bahsetmeyi ihmal etmedi: “Artık başka evren teorileri bile mevcut. Eğer durum buysa, Ben kimim ki Dünya’nın evren veya evrenlerdeki yaşam formunun tek yeri olduğunu söyleyebilirim?” 

Pentagon tarafından yayınlanan UFO görüntüleri Tam Boyutta Gör

"Bence yalnız değiliz"

Nelson açıkça, herhangi bir ‘özel’ bilgiye sahip olmadığını belirtiyor ve konuyu biraz da olsa işi dalgaya vuruyordu. Ancak yine de NASA Başkanının böyle açıklamalar yapması, birçok insanın kafasında sorular oluşmasını sağlıyor.  Buna ek olarak Nelson daha önce de CNN’e verdiği bir röportajda uzaylı yaşam formlarının var olduğuna inandığını belirten açıklamalarda bulunmuştu: “Yalnız mıyız? Bence değiliz.” 

Birçok uzman; Mars’taki yaşam belirtilerini araştıran görevlerin,  James Webb Teleskobu gibi ötegezegenleri doğrudan görüntülemesini yapmayı amaçlayan görevlerin “uzaylı” konusunda yeni bilgileri ortaya çıkarabileceğini belirtse de şu ana kadar herhangi bir ‘uzaylı’ ile karşılaşılmadığının altını çiziyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7416 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nasa, uzaylı ve
2 etiket daha UFO Popüler Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim