Anlık Bildirim

The Last of Us geliştiricisi Naughty Dog, bağımsız bir multiplayer oyun için işe alım yapıyor

The Last of Us ve Uncharted'ın geliştiricisi Naughty Dog, yeni bir bağımsız multiplayer oyun için işe alım yapıyor. Büyük bir ihtimalle The Last of Us'ın multiplayer oyunu.

Naughty Dog, bağımsız bir multiplayer oyun için işe alım yapıyor Tam Boyutta Gör

PlayStation'ın Uncharted ve The Last of Us serileri ile tanınan geliştirici stüdyo Naughty Dog'un multiplayer bir oyun için işe alım yaptığı ortaya çıktı.

The Last of Us'ın Bağımsız Multiplayer Oyunu İçin Olabilir

Naughty Dog'un son işe alım ilanlarına göre stüdyo şu anda yeni bir bağımsız multiplayer oyun üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyor. Ne yazık ki proje ile ilgili kesin bir bilgi yok ancak işe alımın detaylarına baktığımız daha önce duyurulan The Last of Us'ın multiplayer oyunu olma ihtimali çok yüksek.

Proje hakkında bilginin az olması ve stüdyonun proje üzerinde bu kadar sıkı çalışması aslında beklenenden büyük bir oyun geldiğinin habercisi diyebiliriz. Özellikle başta The Last of Us Part II'nin sadece bir modu gibi tahmin edilen yapımın bağımsız olarak çıkış yapacak olması da yine projenin büyüklüğünün kanıtı diyebiliriz.

Elbette The Last of Us'ın multiplayer oyunu olduğu konusu kesin değil ancak görünürde Naughty Dog'un bu tarz başka bir projesi de bulunmuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim