Sony'nin en değerli oyun stüdyolarından olan Naughty Dog yakında yine heyecan verici bir projeyle karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Stüdyo eş-başkanı Neil Druckmann, çok özel bir proje için yeni çalışma arkadaşları aradıklarını söyledi.
Naughty Dog resmi Twitter hesabı üzerinden farklı pozisyonlar için iş ilanı vermişti. Paylaşılan tweet'te animasyon, sanat, oyun tasarımı ve programlama gibi farklı bölümlerde iş alımı yapıldığı belirtildi. Bu tweet'i alıntılayan Neil Druckmann da,"Gelin bizimle çalışın! Şu anda çok harika bir şey yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
Naughty Dog'un yeni projesiyle ilgili elbette şu an için hiçbir bilgimiz yok. Yeni bir Uncharted veya The Last of Us oyunu olabilir. Ayrıca tamamıyla özgün yepyeni bir IP beklentileri de var. Sektörün en yetenekli stüdyolarından olan Naughty Dog'un orijinal yeni bir fikirle karşımıza çıkması elbette biraz daha heyecan verici olabilir.
Sony'nin PS-özel oyunları arasında en değerli yapımları Naughty Dog bünyesinden geliyor. Uncharted 4 ve The Last of Us 1 oyunlarının 1 milyar doların üzerinde gelir elde ettiği ortaya çıkmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


istilacı asıl sizsiniz suri çöpler... afgan çöpler... paki çöpler...
zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.