Anlık Bildirim

Netflix belgeselinde Bayraktar TB2 gururu

Netflix’in istihbarat elde etme yöntemlerini anlattığı ilgi çeken dizisi Casusluk Sanatı’nın ilk bölümünde Bayraktar TB2 insansız hava aracımızın görüntülerine yer verildi.

Netflix belgeselinde Bayraktar TB2 gururu Tam Boyutta Gör

Türk Savunma Sanayii’nin gururu haline gelen Türk İHA’ları sadece sahada değil televizyon ekranlarında da boy gösteriyor. Netflix belgeseli Casusluk Sanatı’nın ilk bölümünde Bayraktar TB2 sürprizi vardı.

Casusluk Sanatı nedir?

Netflix orijinal dizisi olan Casusluk Sanatı insanlık tarihi boyunca istihbarat elde edebilmek için başvurulan birbirinden ilginç ve şaşkınlık verici yöntemlere odaklanıyor. Bunlardan birisi de gökyüzü odaklı takip.

Dizinin Gözetim Teknolojileri ve Gökteki Göz adındaki birinci sezon ilk bölümünde gökyüzünden yapılan istihbarat çalışmaları anlatılıyor. 22.-23. dakikalarda uydulardan ve insansız hava araçlarından bahsederken Bayraktar TB2 hava aracımız kalkış esnasında görüntüleniyor.

Türk İHA’ları sadece sınır operasyonlarında değil farklı cephelerde de düşmana korku salıyor. Azerbaycan-Ermenistan savaşında İHA’lar 1 milyar dolar civarında Ermenistan askeri ekipmanını imha etmişti. Pek çok ülke İHA satın almak için adeta sıraya girmiş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20896 kez okundu.
26 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iha, Casusluk Sanatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim