Anlık Bildirim

Netflix, usta yönetmen Christopher Nolan ile görüşüyor

Popüler video akış platformu olan Netflix, özellikle son yılların en sevilen ve en başarılı yönetmenlerinden birisi olan Christopher Nolan ile görüşüyor.

Netflix, Christopher Nolan ile görüşüyor Tam Boyutta Gör

Sinema sektörü özellikle pandeminin etkisi ile birlikte video akış platformlarına net bir şekilde geçiş yapıyor. Bu duruma şüphesiz en çok üzülenler ve tepki gösterenler de yönetmenler. Filmlerini büyük ekran için hazırladıklarını ve bu yüzden filmi netkisinin azalacağını söyleyen yönetmenlerin başında da son dönemin usta yönetmenlerinden Christopher Nolan geliyor. Netflix'ten güzel ancak kafalarda soru işareti yaratan bir açıklama geldi.

Christopher Nolan ve Netflix Görüşüyor

Netflix film şefi Scott Stuber, geçtiğimiz günlerde Variety ile bir röportaja katıldı. Katıldığı röportajda şu anda Christopher Nolan ile görüştüklerini ve eğer kendisi yeni bir film yaparsa Netflix'te yayınlanmasını çok istediklerini söyledi. 

Aslında bu durum için geçtiğimiz aylarda hem olumlu hem de olumsuz bir gelişme yaşanmıştı. Normalde Warner Bros ile anlaşması olan Nolan'ın Warner Bros'a kızdığı ve anlaşmasını bozduğu açıklanmıştı. Bu Netflix için güzel bir haber. Ancak Nolan ve Warner Bros'un arasının bozulmasının sebebi, 2021 yılında filmlerin hem sinemalarda hem de HBO Max'te yayınlanacak olmasıydı. Yani Nolan'ın video akış platformlarını pek de sevdiği söylenemez. Ancak o tartışmada öfkesi daha çok HBO Max'e gibiydi. 

Nolan gibi başarılı bir yönetmenin Netflix gibi popüler bir şirket ile anlaşması iyi sonuçlanabilir. Ancak şahsen Nolan'ın filmlerini sinemada izlemeyi daha çok sevdiğimi de söylemem gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim