Anlık Bildirim

Netflix, daha az ancak daha kaliteli orijinal filmler yapacak

Popüler akış hizmeti Netflix, film bölümünde yeniden yapılandırmaya gidiyor. Bu değişikliklerle Netflix, daha az orijinal film yapmanın onları daha iyi hale getireceğini umuyor.
Netflix, daha az ancak daha kaliteli orijinal filmler yapacak Tam Boyutta Gör
Netflix, son iki yılda haftada en az bir film yayınladı ancak 2023 için şirket yönünü değiştiriyor. Bloomberg'e göre, akış devi film bölümünü yeniden yapılandırıyor ve genel olarak daha az film yayınlamayı hedefliyor. Yeniden yapılanma sürecinde birkaç yönetici ve çalışanın işten çıkartılacağı da belirtiliyor.

Netflix, film bölümünde yapılanmaya gidiyor

Netflix, yeniden yapılanmanın bir parçası olarak küçük ve orta ölçekli görüntü prodüksiyon birimlerini birleştirecek. Bu birimler 30 ila 80 milyon dolar arasında değişen bütçelere sahip. Yeniden yapılanma, sayısı belli olmayan "bir avuç" işten çıkarmayla sonuçlanacak. Tiger King gibi belgeselleri ve küçük bütçeli filmleri denetleyen Lisa Nishimura ve filmden sorumlu Başkan Yardımcısı Ian Bricke, Netflix’ten ayrılacak.

Netflix'in küçük ve orta bütçeli filmler üzerinde çalışan birimlerine ek olarak, büyük bütçeli projeler geliştiren bir bölümü daha bulunuyor. Bu bölümün yeniden yapılandırmadan etkilenip etkilenmediği henüz belli değil.

Netflix filmleri tarafındaysa bir vizyon değişikliğine gidilecek gibi görünüyor. Son yıllarda  Red Notice, Don't Look Up, Glass Onion: A Knives Out Mystery ve 4 Oscar ödüllü All Quiet on the Western Front gibi filmlerle akıllara gelen Netflix, artık daha kalite odaklı olacak ve film sayısını azaltacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2823 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Yaşam Sinema ve Dizi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim