Anlık Bildirim

Netflix reklamlı abonelik için Microsoft devrede

Netflixplatformu  yakın zamanda hayata geçireceği daha ucuz reklamlı abonelik seçeneği için Microsoft’un reklam altyapısını kullanmaya karar verdiğini duyurdu.  

Netflix Tam Boyutta Gör

Pandemi sonrasında abone sayılarında önemli azalışlar yaşayan Netflix reklamlı ve daha ucuz bir abonelik seçeneği ile düşüşe dur demek istiyor. Reklam konusunda Microsoft ile anlaşma yapılıyor.

Netflix ve Microsoft ortaklığı

Netflix yaptığı açıklamada reklamlı abonelik seçeneği için Microsoft ile iş birliği yaptığını duyurdu. Microsoft’un reklam altyapısı yeni Netflix reklamlı aboneliğin temelini oluşturacak. Reklam teknolojileri konusunda deneyimli olan Microsoft geçen yıl AT&T operatöründen Xandr adında uzman bir reklam ekibini de satın almıştı.

İş birliği kapsamında Microsoft yeni abonelik seçeneğindeki reklam ağını kuracak. Reklam verme ve yayınlama süreci yine Microsoft tarafından yürütülecek. Hem teknoloji hem de satış tarafında Microsoft’un ağı sürekli geliştireceği ifade ediliyor. Ayrıca güçlü bir kullanıcı gizliliği de sağlanacak.

Reklamlı abonelik ne zaman devreye girecek henüz açıklanmadı ancak muhtemelen pilot olarak belirli ülkelerde erişime açılacak. Bu da reklamlı abonelik sürecinin zaman alacağını gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2288 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Teknoloji Haberleri ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim