Anlık Bildirim

Netflix'in "2020 Bit Artık" adlı yapımından ilk fragman yayınlandı

Geçtiğimiz haftalarda duyurulan yeni Netflix yapımından ilk fragman paylaşıldı ve ayrıca yapımın yayın tarihi de paylaşıldı. 27 Aralık'ta Netflix'te yayında.

Netflix'in '2020 Bit Artık' adlı yapımından ilk fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz haftalarda Black Mirror'ın yaratıcısı Charlie Brooker, 2020 hakkında bir sahte belgesel hazırlayacağını, yani mockumentary hazırlayacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz saatlerde de bu yapımın ilk fragmanı paylaşıldı.

27 Aralık'ta Netflix üzerinden yayınlanacak olan yapımın Türkçe ismi, 2020'nin ilk kötülükleri başladığında Twitter'da popüler olan "2020 Bit Artık" kalıbından geliyor. Yapımın orijinal ismi ise "Death to 2020". Dizinin yaratıcılığını, Black Mirror'ın yaratıcısı Charlie Brooker üstleniyor. 

Komedi türünde sahte belgesel tarzında olacak olan yapımın oyuncu kadrosunda ise  Hugh Grant, Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Cristin Milioti, Joe Keery, Leslie Jones, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman ve Samson Kayo gibi isimler bulunuyor. Yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Bu yıl yaşananlar bugüne kadar hiç anlatılmamıştı. Artık son günlere girdiğimize göre anlatmanın tam zamanı. “Black Mirror”ın yaratıcılarından hepimizin bitmesi için can attığımız yıla komedi penceresinden bir bakış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim