Anlık Bildirim

Netflix’in Dota animesi Dota: Dragon's Blood'dan yeni resmi fragman paylaşıldı

Valve'in popüler oyunu DOTA'nın Netflix tarafından duyurulan animesi DOTA: Dragon's Blood'dan resmi fragman paylaşıldı. Fragmanı haberimizde bulabilirsiniz.

Netflix’in Dota animesi Dota: Dragon's Blood'dan yeni resmi fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Birçok oyunun animasyon, dizi ve film uyarlamasını yapan Netflix’in son oyun uyarlaması işlerinden biri olan Dota: Dragon's Blood'dan yeni bir fragman daha paylaşıldı.

Fragmana baktığımızda oyundan birçok tanıdık karakter ve sahne görebiliyoruz. DOTA: Dragon's Blood ismi ile yayınlanacak olan anime, Netflix özel yapımı olacak. Animasyon kısmını daha önce Legend of Korra'yı geliştiren stüdyo MIR üstleniyor. 8 bölümden oluşacak olan DOTA: Dragon's Blood, 25 Mart'ta yayınlanacak.

Seslendirme kadrosunda ise Troy Baker, JB Blanc, Stephany Jacobsen, Josh Keaton, Yuri Lowenthal, Anson MountLara Pulver ve Freya Tingley gibi isimler bulunuyor.

Konusu: Bu sürükleyici fantastik dizi, dünyayı tüm kötülüklerden arındırmaya kararlı olan Davion adlı ünlü ejderha şövalyesinin öyküsünü anlatıyor. Davion güçlü, kadim bir eldwurm ile yaşadığı karşılaşmanın ve yolunun gizli bir görevdeki asil Prenses Mirana ile kesişmesinin ardından kendini aklının ucundan bile geçiremeyeceği olayların ortasında bulur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim