Anlık Bildirim

Netflix'in Engin Günaydın başrollü dizisi Andropoz'dan fragman geldi

Netflix her ay olduğu gibi Ekim'de de yerli içeriklerine devam ediyor. Engin Günaydın başrollü yeni dizi Andropoz, 7 Ekim'de sadece Netflix'te.                    

Netflix'in Engin Günaydın başrollü dizisi Andropoz'dan fragman Tam Boyutta Gör

Netflix bildiğiniz gibi her ay yeni yerli yapımlarla kütüphanesini güçlendiriyor. Ekim ayında ise yine heyecanlandıran bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ülkemizin başarılı oyuncularından biri olan Engin Günaydın'ın başrolünde olduğu Andropoz isimli dizi, ilk sezonyla 7 Ekim'de izleyicilerle buluşacak. Dizinin paylaşılan fragmanını ve konusunu aşağıda bulabilirsiniz.

Andropoz Fragman

İki çocuk babası sıradan bir adam olan Yusuf, andropoza girdiğini fark eder. Çok sevdiği karısını giderek daha fazla takdir etmeye başlar ve hayatlarında bazı değişiklikler yapmaya karar verir. Hayallerindeki eve taşınmaya karar veren Yusuf'un hayatı, zengin ev sahibi Mahmut Timuçin, onun yaman Rus sevgilisi Svetlana, eski karısı Şahinde, güzeller güzeli ikiz kızları ve Yusuf'un tuhaf kız kardeşiyle eniştesinin karmaşık hayatları ile iç içe girer. Bu aile dramasında hem hikâye hem de karakterler absürt komedi unsurları içeriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim