Anlık Bildirim

3 Body Problem dizisinden beklenen haber geldi

Netflix, mart ayında izleyici ile buluşan bilim-kurgu dizisi 3 Body Problem'ın geleceğine dair önemli bir açıklama yaptı. Akıbeti merak edilen dizinin devam edip etmeyeceği belli oldu.
3 Body Problem 2. sezonun akıbeti belli oldu Tam Boyutta Gör
Çinli bilim-kurgu yazarı Liu Cixin'in ödüllü bilim-kurgu romanı Üç Cisim Problemi'nden uyarlanan Netflix dizisi 3 Body Problem, 21 Mart'ta izleyici ile buluştu. Kayda değer bir bütçeyle hayata geçirilen dizi, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. 3 Body Problem beklendiği kadar sansasyonel bir çıkış yapmadı belki ama sonraki haftalarda da izleyici çekerek kayda değer bir izlenme rakamına ulaştı. Bu da dizinin 2. sezon şansını arttırdı.

Nitekim Netflix bugün kısa bir video yayınlayarak sevilen diziye 2. sezon onayı verdiğini duyurdu. Şimdilik 2. sezon için bir yayın tarihi ise açıklanmadı.

3 Body Problem 2. Sezonuyla Geri Dönecek

Game of Thrones'un yaratıcıları olan D.B. Weiss ve David Benioff'un Alexandre Woo ile birlikte hazırladığı dizinin 2. sezonu da bu üçlü tarafından hazırlanacak.

3 Body Problem, uzun yıllara ve farklı coğrafyalara yayılan karmaşık bir hikâye anlatıyor. Dizinin ilk sezonu, 60'lı yıllarda Çin'de yaşayan genç bir kadının aldığı kararın, günümüzde tüm Dünya'nın kaderini nasıl etkilediğini anlatıyordu. Dünya'nın birkaç yüz yıl içinde uzaylı bir ırk tarafından istila edileceğini öğrenen insanlar, yeni sezonda bu istilaya hazırlanmak ve mümkünse durdurmak için mücadele verecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28931 kez okundu.
10 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, üç cisim problemi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim