Anlık Bildirim

Netflix başlangıçta mobil oyunlara odaklanacak, ekstra ücret istemeyecek

Geçtiğimiz haftalarda oyun sektörüne girdiğini resmi olarak açıklayan Netflix'in bu girişimi biraz daha detaylandırıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Netflix'in oyun girişimi detaylandırıldı Tam Boyutta Gör

En fazla aboneye sahip video akış platforlarından birisi olan Netflix, bildiğiniz gibi oyun sektörüne giriyor. Bu atılımları ile tam olarak ne yapacakları bilinmiyordu ancak son açıklamalarla birlikte detaylar biraz daha belli oldu.

Mobil Oyunlarla Başlayacaklar

Açıklamaya göre Netflix, oyun sektörü atılımına mobil oyunlarla başlayacak. Ne yazık ki net bir oyun duyurusu şu anda yok ancak Netflix bu adımı ile önce oyunlara alışmayı ve öğrenmeyi planlıyor.

Ekstra Ücret Yok

Netflix'in oyun sektörüne gireceğini açıklaması ile birlikte birçok oyuncu, bunun ücretlendirmesinin nasıl olacağını merak etmişti. Son açıklamalara göre Netflix, yayınladığı oyunlardan aboneler için ekstra bir ücret talep etmeyecek. Aboneliklere dahil olacak. Bunun sonucunda bir fiyat artışı gelir mi ancak bilemiyoruz.

Netflix'in ilk oyununu 2022'de göreceğimiz daha öncesinde açıklanmıştı. Ancak oyuna dair ne yazık ki hiçbir detay yok. Mobil oyunlarla başladıkları bu atılımda sonraki hamleleri ne olacak o da büyük merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim