Anlık Bildirim

Netflix’in sevilen animesi Castlevania’nın final sezon yayın tarihi açıklandı; yeni dizi duyuruldu

Aynı isimli oyundan uyarlama olan sevilen Netflix animesi Castlevania’nın dördüncü ve final sezonu için yayın tarihi verildi. Ayrıca bir de yeni bir dizi duyuruldu.

Netflix’in sevilen animesi Castlevania’nın final sezon yayın tarihi açıklandı; yeni dizi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Netflix’in sevilen özel yapımlarından biri olan Castlevania’nın yeni sezonu olan dördüncü sezonu için yayın tarihi açıklandı.

Netflix’in resmi Twiter hesabı üzerinden kısa bir video paylaşılarak dizinin dördüncü sezon yayın tarihi açıklandı. Ayrıca dizinin dördüncü sezonunun da final sezonu olacağını açıkladı. Dizinin dördüncü sezonu 13 Mayıs’ta Netflix üzerinden yayınlanacak ve 10 bölüm sürecek.

Her ne kadar bu sezonun son sezon olması hayranları üzse de hayranlar için bir de güzel haber paylaşıldı. Castlevania’nın finalinin ardından aynı evrende geçen yeni bir dizi gelecek. Henüz detaylar açıklanmasa da sadece yepyeni karakterlerin olacağı söylendi.

Dizinin yaratıcılığını yapan Warren Ellis, geçtiğimiz yıllarda cinsel suiistimal iddiaları ile karşı karşıya kalmıştı ve ardından Netflix kendisini projeden uzaklaştırmıştı. Yeni dizide de bulunacağını sanmıyoruz. Net olarak açıklanmasa da Castlevania bu sebeple final yapıyor olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim