Anlık Bildirim

Netflix oyunlara devam ediyor: Üç yeni oyunu daha erişime açıldı

Oyun sektörüne bir süre önce girmiş olan ve şu anda sadece birkaç ülkede test sürecinde olan Netflix'in 3 yeni oyunu daha erişime açıldı: Shooting Hoops, Teeter Up ve Card Blast.

Netflix'in üç yeni oyunu daha erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Netflix bir süre önce oyun sektörüne gireceğini açıkladı ve hatta iki oyunu da test için yalnızca Polonya'da Android cihazların erişimine açtı. Şimdi ise üç yeni oyun daha erişime açıldı.

3 Oyun Daha Erişime Açıldı

TechCrunch tarafından bildirildiği üzere İspanya, İtalya ve Polonya'daki Netflix aboneleri bugünden itibaren üç yeni oyuna erişim sağlayabiliyor. Bu oyunlar ise Shooting Hoops, Teeter Up ve Card Blast. Eğer bu ülkelerden birindeyseniz ve Android cihaz kullanıyorsanız, "Oyunlar" bölümünden erişim sağlayabilirsiniz.

Bugün eklenen oyunlar da diğer oyunlar gibi uygulama içi satın alım veya reklam içermiyor. Aboneler bu oyunlar için ekstra bir ücret ödemek zorunda da değil. Şu an için yalnızca üç ülkede erişime açılsa da Netflix, bu ülke sayılarını zamanlar arttıracak gibi duruyor.

İlerleyen süreçte Netflix nasıl bir yol izleyecek gerçekten merak konusu. Özellikle bu sabah satın aldıklarını açıkladıkları Night School Studio'dan sonra daha da büyük merak konusu oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim