Anlık Bildirim

Netflix'in yeni Türk filmi Azizler'den fragman paylaşıldı

Dünyanın en popüler video akış platformlarından biri olan Netflix'in geçtiğimiz aylarda duyurduğu Türkiye özel içeriklerinden Azizler filminin fragmanı paylaşıldı.

Netflix'in yeni Türk filmi Azizler'den fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Sadece platformu erişime açmakla kalmayıp ayrıca Türkiye'ye özel içerikler de hazırlayan Netflix'in yeni Türk filmi Azizler'den yeni bir fragman paylaşıldı.

Berkun Oya'nın senaristliğini üstlendiği, Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın yönettiği dram komedi filmi Azizler, 8 Ocak'ta Netflix'te yayınlanacak. Filmin oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman ve İrem Sak gibi birbirinden başarılı isimler bulunuyor. 

Filmin Netflix sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Bahsi geçen fragmanı ve filmin konusunu aşağıda bulabilirsiniz.

Konusu

Azizler, varoluşsal bir kriz yaşayan Aziz'in öyküsünü anlatıyor. Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder... Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar ancak Aziz'in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz'in hayatını büsbütün değiştirecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7742 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
azizler, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim