Anlık Bildirim

Hades hayranlarına müjde: Mobile geliyor

Netflix mobil oyun kataloğunda birbirinden önemli yapımlar ekliyor. The Dragon Prince: Xadia, La Casa De Papel, Hades, Braid ve Death’s Door yakın zamanda kataloğa eklenecek.
Netflix Tam Boyutta Gör
Yayınlandığı dönemin en iyi oyunları arasına giren ve halen daha severek oynanan Hades, yakın zamanda mobile geliyor. Netflix popüler oyunun geliştiricileri ile el sıkıştı ancak küçük bir ayrıntı var.

Hades mobil ne zaman geliyor?

Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre Hades, Braid ve Death’s Door oyunları platformun mobil oyun hizmetleri kapsamında abonelere sunulacak. Bilindiği üzere firma aboneleri için pek çok masa üstü yapımını mobile getirdi ve katalog toplamda 80 oyuna ulaştı.

Zagreus olarak oynadığınız oyunda ölürseniz en başa dönüyorsunuz. Bölümler sürekli değişiyor ve sadece belirli yeteneklerle doğuyorsunuz. Hikayesi ve grafikleriyle pek çok ödül alan Hades ilk etapta iOS kullanıcılarına sunulacak.

Zaman manipülasyonu temelli Braid el yapımı görselleri ve 15 saate varan oynanış süresi ile hem iOS hem Android kullanıcılarına sunulacak. Death’s Door ise 2021 yılının en iyi bağımsız oyunlarındandı. Bunlar haricinde Katana Zero, Chicken Run: Eggstraction, The Dragon Prince: Xadia, La Casa De Papel oyunları da sonraki dönemde kullanıcılarla buluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim