Anlık Bildirim

NFT çılgınlığı Twitter’a sıçradı, ilk Tweet’e değer biçilemiyor

Twitter platformundaki ilk mesaj sayılan Jack Dorsey’in gönderisi NFT olarak açık arttırmaya çıkarıldı ve 2.5 milyon dolara kadar fiyatı arttı. Halen değerleme devam ediyor.

NFT çılgınlığı Twitter’a sıçradı, ilk Tweet’e değer biçilemiyor Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasında benzersiz birimler olarak değerlendirilen NFT çılgınlığı fırtınaya dönüştü. Yüz binlerce kişinin sıraya girdiği NFT satışları yüz milyonlarca dolar topluyor. Şimdi de Twitter’da NFT çılgınlığı başladı.

Değer biçilemiyor

Bir sanat eseri olarak tanımlayabileceğimiz NFT ürünleri benzersiz ve bu nedenle borsalarda al-sat yapılamıyor. Sadece cüzdandan cüzdana aktarılıyor ve belirli platformlarda kura usulü satılıyor.

NBA Top Shot NFT satışları her gün yüz binlerce kişinin sıraya girdiği ancak bir kaç bine şansın güldüğü bir yer haline geldi. Elde edilen özel NFT kartlarının 100 kata kadar alıcı bulduğunu söylersek bu sıranın nedeni daha iyi anlaşılır.

Şimdi ise Twitter tarafında ilginç bir hamle geldi. Jack Dorsey’in 2006 yılında Twitter platformundaki ilk mesaj sayılan gönderisi NFT olarak açık arttırmaya çıktı. Tron kurucusu Justin Sun’un 700 bin dolar ile katıldığı açık arttırmada fiyat 2.5 milyon dolara çıkmış durumda.

Blok zinciri teknolojilerinin yapısı gereği benzersiz olarak saklanabilen ve belirli takas kurallarının uygulanabildiği NFT ürünleri bu bakımdan büyük ilgi görüyor. NFT ile ilgilenen TVK ve FLOW gibi paralar da borsalarda ilgi görmeye başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22154 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, first tweet nft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim