Anlık Bildirim

Nintendo Switch’in ekran boyutunu ikiye katlayan aksesuar geliyor

Nintendo Switch'in ekran boyutunu neredeyse ikiye katlayacak yeni bir aksesuar geliyor. Orion isimli taşınabilir monitör, 11,6 inçlik IPS ekranı ile oyun deneyimini geliştirecek.

Washington merkezli UpSwitch, Nintendo Switch’in ekran boyutunu neredeyse iki kat arttıracak yeni bir aksesuar için finansman sağlamayı başardı. Orion isimli taşınabilir monitör, 11,6 inçlik IPS ekranı ile Switch’in Standart ve OLED modellerine takılabilecek.

HDMI girişine sahip cihazlara da destek sunacak

Orion’un pil takımı olmadan 725 gr ağırlığa sahip olduğu söyleyen UpSwitch, ekranın 720p çözünürlüğe ayarlandığı ''ancak 1080p çözünürlüğü doğru bir şekilde simüle etme yeteneğine sahip'' olduğunu dile getirdi. Ayrıca Switch’in Joy-Con kontrol cihazlarını takabilmek için yuvalara ve 10.000 mAh batarya kapasitesine ev sahipliği yapan Orion, ses deneyimini yükseltecek stereo hoparlörler, yerleşik destek ayağı, kulaklık girişi ve bir USB-C bağlantı noktası içeriyor.

Nintendo Switch'in bir aksesuarı olarak tanıtılan Orion'un, HDMI bağlantısına sahip olan cihazlarda da taşınabilir bir monitör olarak kullanılabileceğini söyleyebiliriz. Bununla beraber yeni aksesuarın, 2022 yılında büyük perakendeciler aracılığıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim