Anlık Bildirim

Nisan'da Türkiye'de satışa sunulacak Huawei Mate Xs resmen tanıtıldı

Huawei bugün Barcelona'da düzenlediği etkinlikte Mate Xs isimli yeni katlanabilir telefonunu resmen tanıttı. Cihaz, daha güçlü bir işlemci ve benzersiz mekanik menteşe tasarımı ile geldi.

Nisan'da Türkiye'de satışa sunulacak Huawei Mate Xs resmen tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Mobil Dünya Kongresi iptal edilmesine rağmen Huawei bugün Barcelona'da bir basın etkinliği düzenledi. Tanıtılan ilk ürün şirketin yeni katlanabilir telefonu Mate Xs oldu. Cihaz geçen yıl piyasaya sürülen Mate X gibi 8 inç dışa katlanan ekran taşıyor.

Mate Xs'i katladığınızda ön tarafta 6.6 inç arkada ise 6.38 inçlik bir ekran ediyorsunuz. Cihazın esnek ekranı önceki model gibi poliamid filmle korunuyor. Ama artık iki tane var. Bu da telefonu kırılmalara karşı daha korumalı hale getiriyor. Ayrıca zirkonyum bazlı sıvı metalden üretilen yeni menteşe sistemi, çok daha dayanıklı ve 180 derecelik katlanmayı da kolaylaştırıyor.

Nisan'da Türkiye'de satışa sunulacak Huawei Mate Xs resmen tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Cihazın işlemcisi de güncellendi. Mate Xs gücünü sekiz çekirdekli Kirin 990 5G yonga setinden alıyor. Katlanabilir telefonun pil kapasitesi 4.500 mAh'e yükseltildi. Bununla birlikte 40 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 8 megapiksel telefoto kamera ve 3D Derinlik Algılama Sensörü içeren dörtlü kamera sistemi bulunuyor.

Huawei AppGallery ile piyasaya sürülüyor

Huawei Mate Xs kutudan Android 10 tabanlı EMUI 10 yüklü şekilde çıkacak. Ayrıca şirketin resmi uygulama dağıtım platformu olan yenilenmiş Huawei AppGallery ile piyasaya sürülen ilk cihazlarından biri olduğunu belirtelim.

Nisan'da Türkiye'de satışa sunulacak Huawei Mate Xs resmen tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Çinli şirket yeni katlanabilir telefonunun fiyatını da açıkladı. Cihazın 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 2.499 euro karşılığında satılacak. Huawei Mate Xs’in Nisan ayında Türkiye’deki tüketicilerle buluşması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim